

COMMUNITY SURFACE DYNAMICS MODELING SYSTEM

CHESAPEAKE FOCUS RESEARCH GROUP (FRG) WORKSHOP

DIRECTOR'S CONFERENCE ROOM, WATERMEN'S HALL, VIRGINIA INSTITUTE OF MARINE SCIENCE

November 10, 2009

NOVEMBER 10TH AGENDA

<u>Hour</u>	<u>Topic</u>	Presenter(s)	<u>Duration</u>
9:00 AM	Coffee and pastries	*	30 min
9:30 AM	Welcome, introductions, objectives	Carl	30 min
10:00 ам	Review of overall CSDMS progress + discussion	Scott	75 min
11:00 ам	Morning Break	*	15 min
11:15 ам	Demonstration linking of component models	Scott	90 min
12:45 AM	Lunch	*	75 min
12:30 рм	Lunch, very short presentations on CSDMS-related topics	Participants	90 min
2:00 рм	Group discussion I	*	90 min
3:30 рм	Afternoon Break	*	15 min
3:45 РМ	Group discussion II	*	105 min
5:30 PM ***	End of meeting		
6:30 рм	Dinner at Riverwalk Restaurant, 323 Water St., Yorktown,	VA	