CSDMS

COMMUNITY SURFACE DYNAMICS MODELING SYSTEM

COASTAL AND TERRESTRIAL WORKING GROUPS (WG) JOINT WORKSHOP THE MILLENNIUM HARVEST HOUSE HOTEL, BOULDER COLORADO October 26-27, 2009

DAY 1: OCTOBER 26TH AGENDA

<u>Hour</u>	<u>Topic</u>	<u>Presenter(s)</u>	<u>Duration</u>
8:30 AM	Light Breakfast: Gathering	*	30 min
9:00 AM	Welcome, and updates On-Line Participation: Session 1 (9:00 – 10:25 AM)	James, Greg and Brad	45 min
9:45 AM	Presentations of Proof of Concept projects underway On-Line Participation: Session 1 continues	Eric, Albert and others	45 min
10:30 ам	Morning Break	*	15 min
10:45 AM	Very short presentations of P. of Concept ideas On-Line Participation: Session 2 (10:45 – 12:40 PM)	Participants	60 min
11:45 AM	Discussion, brainstorming, and charge for Tuesday On-Line Participation: Session 2 continues	Greg/Brad	45 min
12:30 рм	Lunch, very short presentations on CSDMS-related top	ics Participants	90 min
2:00 рм	Presentation of basic code-submission procedures + Q On-Line Participation: Session 3 (2:00 – 2:55 PM)	&A Eric	45min
2:45 PM	Working time; tutorial help with code-submission tasks	*	165 min
5:30 PM ***	End of Day 1		
6:30 рм	Dinner: Laudisio Italian Restaurant (303-442-1300; www.laudisio.com)		
Day 2: October 27 th Agenda			
<u>Hour</u>	<u>Topic</u>	<u>Presenter(s)</u>	<u>Duration</u>
8:30 AM	Light Breakfast: Gathering	*	30 min
9:00 AM	Organization of sub groups to work on projects, ideas	Greg/Brad	30 min
9:30 AM	Sub-group meetings	*	105 min
11:15 ам	Morning Break	*	15 min
11:30 ам	Presentations of ideas and progress, discussion On-Line Participation: Session 4 (11:30 AM-12:25 PM	Greg/Brad <mark>)</mark>	60 min
12:30 рм	Lunch:	*	60 min
1:30 рм	In Parallel: * 210 min Time for working on/writing about projects (for meeting reports, proposals, etc.) Time to work more on model submission for those who need/want it		
5:00 РМ	Informal Session Ends		

