

COMMUNITY SURFACE DYNAMICS MODELING SYSTEM

COASTAL AND TERRESTRIAL WORKING GROUPS (WG) JOINT WORKSHOP JOHN HARVEST HOUSE HOTEL BOLLDER COLOR

THE MILLENNIUM HARVEST HOUSE HOTEL, BOULDER COLORADO October 26-27, 2009

DAY 1: OCTOBER 26TH AGENDA

<u>Hour</u>	Topic		Presenter(s)	<u>Duration</u>
8:30 AM	Breakfast: Gathering		*	30 min
9:00 AM	Welcome, and updates	Jame	es, Greg and Brad	45 min
9:45 ам	Presentations of Proof of Concept projects underway	Eric,	, Albert and others	45 min
10:30 AM	Morning Break		*	15 min
10:45 AM	Very short presentations of P. of Concept ideas		Participants	60 min
11:45 AM	Discussion, brainstorming, and charge for Tuesday		Greg/Brad	45 min
12:30 рм	Lunch, very short presentations on CSDMS-related topi	ics	Participants	90 min
2:00 рм	Presentation of basic code-submission procedures + Q	Q &A	Eric	45min
2:45 РМ	Working time; tutorial help with code-submission tasks	3	*	165 min
5:30 PM ***	End of Day 1			
6:30 рм	Dinner			

DAY 2: OCTOBER 27TH AGENDA

<u>Hour</u>	Topic	Presenter(s)	<u>Duration</u>	
8:30 AM	Breakfast: Gathering	*	30 min	
9:00 AM	Organization of sub groups to work on projects, ideas	Greg/Brad	30 min	
9:30 AM	Sub-group meetings	*	105 min	
11:15 ам	Morning Break	*	15 min	
11:30 AM	Presentations of ideas and progress, discussion	Greg/Brad	60 min	
12:30 рм	Lunch:	*	60 min	
1:30 РМ	In Parallel: Time for working on/writing about projects (for meeting reports, proposals, etc.) Time to work more on model submission for those who need/want it			
5:00 РМ	Informal Session Ends			