

COMMUNITY SURFACE DYNAMICS MODELING SYSTEM

CHESAPEAKE FOCUS RESEARCH GROUP (FRG) WORKSHOP DIRECTOR'S CONFERENCE ROOM, WATERMEN'S HALL, VIRGINIA INSTITUTE OF MARINE SCIENCE

November 10, 2009

Agenda

Hour	<u>Topic</u>	Presenter(s)	Duration
9:00 AM	Coffee and pastries	*	30 min
9:30 AM	Welcome, introductions, objectives	Carl	30 min
10:00 Am	Review of CSDMS progress + discussion	Scott	75 min
11:00 AM	Morning Break	*	15 min
11:15 AM	Demo linking of component models	Scott	90 min
12:45 ам	Lunch Very short presentations on CSDMS-related topics	Participants	75 min
2:00 pm	Group discussion I * 90 min		
3:30 рм	Afternoon Break	*	15 min
3:45 рм	Group discussion II	*	105 min
5:30 рм	End of meeting	***	
6:30 рм	Dinner at Riverwalk Restaurant, 323 Water St., Yorktown, VA		